Investering & Contact

Op basis van jouw coachvragen kijken we samen wat een passend coachtraject voor je is. Je kunt kiezen. Wil je beginnen met de optie ‘wandelpad’? Misschien ontdek je tijdens je reis dat je  toe bent aan een ‘trektocht’, omdat je nieuwe doelen hebt ontdekt. Dat kan en mag natuurlijk. De keuze staat vrij, gemiddeld genomen zit er twee of drie weken tussen de sessies en ben je zo’n drie tot vier maanden onderweg.

7

Investering

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos en duurt ongeveer 45 minuten. Een coachgesprek duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Voor scholieren en studenten geldt een aangepast tarief.
Voor bedrijven en instellingen geldt een tarief op offertebasis.

 

Wandelpad

6 sessies

Tarief op offertebasis

Trektocht

9 sessies

Tarief op offertebasis

Blokje om

 losse sessie 
€ 85,- (excl. btw)

 

v

Bij leefstijl- en vitaliteitscoaching focus je op een gezonde leefstijl en gezond lichaam. Je kunt het maximale uit jouw dag halen en hebt energie voor tien. Je komt erachter hoe je met gemak jouw bergweg kunt bewandelen en hoeveel energie, eten en drinken, je daarvoor nodig hebt. Ga je klimmen en klauteren of bewandel je rustig jouw weg? Samen brengen we in kaart wat voor jou de ideale situatie is op gebied van leefstijl en vitaliteit. Hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten heb je nodig om jouw doel te behalen? Heb je voldoende vitaminen en mineralen en werkt je spijsvertering naar wens? Slaap je goed en heb je zin om je dag te starten? Blaak je van energie en zie ik je straks op de top?

Als ik je begeleid dan zul je ervaren dat ik sensitief en doortastend ben. En altijd oog houd voor de humor in een situatie, want groeien vraagt om lucht en lichtheid. In de coaching ga ik met jou op zoek naar je persoonlijk uitdaging en coachvraag. Ik help je graag met concrete handvatten verder op jouw weg naar meer zelfinzicht en innerlijke vrijheid.

Contact opnemen

Wil je meer informatie over de coachtrajecten? Mail mij dan gerust en ik zal je antwoord geven. Tot snel!

“If you change the way you look at things, the things you look at change.”

Max Planck