Leefstijl- en vitaliteitscoaching

Wil jij je graag fit voelen en meer energie hebben? Wil jij met gemak je week doorkomen en dan nog energie overhouden? Vitaliteit, ook wel levenslust of veerkracht genoemd, is afgeleid van het Latijnse woord ‘Vita’, wat ‘leven’ betekent. Het is de balans tussen je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een goede vitaliteit duidt op bruisende energie, je sterk en fit voelen en het beschikken over een grote mentale veerkracht. Sluit jouw manier van leven aan bij jouw wensen? Wil jij ook met met doorzettingsvermogen en plezier jouw levensweg bewandelen? Dan biedt  leefstijl- en vitaliteitscoaching wellicht een oplossing voor jou.  

7

Leefstijl- en vitaliteitscoaching

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en jezelf fysiek én geestelijk gezonde gewoontes aanmeten? Wil jij een gezond gewicht en eetpatroon hebben?  Wil jij goed in je vel zitten en je leefstijl blijvend veranderen?

Bij leefstijl- en vitaliteitscoaching focus je op een gezonde leefstijl en gezond lichaam. Je kunt het maximale uit jouw dag halen en hebt energie voor tien. Je komt erachter hoe je met gemak jouw bergweg kunt bewandelen en hoeveel energie, eten en drinken, je daarvoor nodig hebt. Ga je klimmen en klauteren of bewandel je rustig jouw weg? Samen brengen we in kaart wat voor jou de ideale situatie is op gebied van leefstijl. Hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten heb je nodig om jouw doel te behalen? Heb je voldoende vitaminen en mineralen en werkt je spijsvertering naar wens? Slaap je goed en heb je zin om je dag te starten? Blaak je van energie en zie ik je straks op de top?

Als ik je begeleid dan zul je ervaren dat ik sensitief en doortastend ben. En altijd oog houd voor de humor in een situatie, want groeien vraagt om lucht en lichtheid. In de coaching ga ik met jou op zoek naar je persoonlijk uitdaging en coachvraag. Ik help je graag met concrete handvatten verder op jouw weg naar meer zelfinzicht en veel energie!

Heb je vragen als:

  • Hoe ziet een gezond eetpatroon eruit voor mij?
  • Ik eet gezond, maar ik kom toch in gewicht aan?
  • Hoe krijg ik mezelf in beweging?
  • Ik wil graag afvallen, maar ik weet niet hoe ik dit het beste kan aanpakken?
  • Hoe behoud ik een gezonde leefstijl?

Herken jij je in:

  • Ik heb weinig energie en levenslust.
  • Ik wil graag mijn levensstijl veranderen en een paar kilo afvallen, maar het lukt mij niet om de switch te maken.
  • Ik weet dat ik ongezond eet, maar het lukt mij niet om dit te veranderen.
  • Ik eet gezond en beweeg voldoende, maar voel mij niet fit.

Wil je dit graag veranderen? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik kijk graag met jou naar de mogelijkheden.