Hi. Ik ben Nadia,
jouw vitaliteit- en leefstijlcoach

Het leven kan soms lijken op een doolhof. Al die uitdagingen en onzekerheden. Maar met de juiste tools en mindset kun je de juiste richting vinden! De weg naar meer en milder! Als gepassioneerde vitaliteit- en leefstijlcoach sta ik klaar om jou te begeleiden op deze avontuurlijke reis. Samen gaan we op weg naar een gezondere, gelukkigere en meer vervullende versie van jezelf.

Complete aanpak

We duiken in alle facetten van jouw welzijn! Zo richten we ons op jouw gedachten, veerkracht en energie.
Daarnaast kijken we ook naar voeding, beweging, slaap en mindset.
In mijn coachings focus ik op al jouw intelligenties:
niet alleen je rationele (IQ), maar ook je fysieke (FQ), emotionele (EQ) en spirituele intelligentie (SQ).

Rationele intelligentie: IQ

We nemen jouw gedachten en overtuigingen onder de loep. Ook werken we aan het doorbreken van obstakels, valkuilen en patronen. Zo creëren we meer ruimte om te groeien en vrijer te bewegen. We ontdekken samen jouw levensdoelen, en geven een boost aan jouw motivatie en veerkracht.

Fysieke intelligentie: FQ

We stellen een ideaal voedingspatroon voor jou samen, zodat jouw lichaam alle essentiële voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft. Naast voeding besteden we ook aandacht aan beweging en ontspanning, zodat je in balans bent en blijft. We zetten alles op alles om jouw fysieke welzijn te verbeteren en om jouw doelen te behalen.

Emotionele intelligentie: EQ

Leer jouw gevoelens en emoties vroegtijdig herkennen. En ontdek wat zij je willen vertellen. Ik help je om je emoties beter te begrijpen en te accepteren. Zo ga je beter kunnen verbinden in relaties, en wordt het gemakkelijker om je angsten te overwinnen.

Spirituele intelligentie: SQ

Stel je eens voor dat je volledig inzicht hebt in wie je bent en wat je wilt bereiken in het leven. We gaan op zoek naar jouw kernwaarden, bezieling en missie, zodat je weer kunt bewegen in de richting die bij jou past. Laat me helpen om jouw energie weer in de juiste richting te laten stromen en te ontdekken wat voor jou echt belangrijk is.

Neem de leiding over jouw leven

Samen werken we stap voor stap toe naar een levensstijl die bij jou past en die jouw vitaliteit een boost geeft. Ik help je te leren luisteren naar jouw innerlijke kompas. Zodat je zelf de regie krijgt over je eigen gezondheid en levensgeluk. We focussen op jouw welzijn, empowerment en levensvreugde. Zo stap jij vol energie en met een positieve mindset de toekomst tegemoet!

Hoe ziet zo’n coachingsessie bij mij eruit?

Holistische aanpak

Bij mij gaat e-coaching verder dan zitten in een stoel. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar jouw talenten, passies en doelen. En dat doen we niet alleen door te praten, maar ook door middel van meditatie, visualisatie, lichaamswerk en mindfulness. Of we gaan naar buiten! Tijdens een wandeling of een andere buitenactiviteit kunnen we zoveel ontdekken. De natuur geeft je de ruimte om op afstand naar jouw uitdagingen te kijken en deze te doorvoelen. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en ideeën die je misschien nooit had bedacht! 

Maak een Afspraak

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Leefstijlcoach en vitaliteitscoach
Neem gerust contact met mij op, of stuur je gegevens hierboven en ik bel je terug.

Wat krijg je als je met mij in zee gaat?

Ervaren vitaliteit- en leefstijlcoach

Als je ervoor kiest om met mij samen te werken, mag je rekenen op een ervaren en betrokken coach. Een coach die écht naar jou luistert. Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander hoe het voelt om vast te lopen in een dal van leegte en doelloosheid. Maar geen zorgen, dankzij mijn coaching- en HR-achtergrond kan ik jou helpen de juiste richting te vinden. 

Doortastendheid

Mijn klanten omschrijven mij als direct, eerlijk, humoristisch en empathisch. Maar vooral ook als doortastend. Ik kan situaties snel doorgronden en de vinger op de zere plek leggen. Hierdoor kan ik je ook goed helpen om met lastige situaties om te gaan. Ik durf vragen te stellen die anderen vermijden en help je bewust te worden van je gedrag en blinde vlekken.

Echte aandacht voor jou

Geen saaie stappenplannen of standaard strategieën bij mij. Nee, ik ga voor een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw behoeften en wensen. Bij mij is alles bespreekbaar en mag je zijn wie je bent. Het allerbelangrijkste voor mij is dat jij je begrepen voelt en dat we samenwerken aan het beste resultaat voor jou.

Heb je vragen als:

Wat is mijn missie in het leven en hoe kan ik deze verwezenlijken?

Hoe kan ik mijn leven verrijken en meer betekenis geven?

Hoe ontdek ik mijn ware identiteit en vind ik mijn plek in de wereld?

Wat zijn mijn doelen en hoe kan ik ze bereiken?

Hoe blijf ik trouw aan mezelf te midden van de hoge eisen van deze maatschappij?

Hoe vergroot ik mijn levensvreugde en vind ik tevredenheid?

Hoe kan ik meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen?

Hoe kan ik zinvolle relaties opbouwen en onderhouden?

Hoe kan ik meer voldoening halen uit mijn dagelijkse bezigheden?