Life Coaching

Wil jij graag je doelen behalen? En wil je weten waarom je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door het mentale gekwetter van het ego, belemmerende overtuigingen en niet-helpende gedachten is het soms lastig om antwoord te vinden op jouw levensvragen. Ik help je bewust te worden van deze patronen en ik begeleid je naar een antwoord op jouw coachvraag. Hoe? Door gerichte vragen te stellen, je te confronteren, te spiegelen en met lichaamswerk. Wat bedoel ik daarmee? Ik zet diverse coachingsmethodieken, mindfulness, wandelcoaching en (korte) meditaties in.  Daarmee stimuleer ik je om je blik naar binnen te keren. Alle antwoorden op jouw vragen en uitdagingen zijn al in jou verborgen. Ze wachten erop te worden ontdekt.

7

Life Coaching

Loop je vast in je leven? Knaagt er iets? Zie je geen richting meer? Sta je voor een lastige keuze? Verlies je het overzicht?  

Bij life coaching concentreer je je echt op het innerlijke werk. Welke onzekerheden en angsten vertragen je ontwikkeling en sleep je mee als ballast? Wat doen die voor je? Ik daag je uit om buiten de bekende kaders te denken en te handelen. Met behulp van diverse coachmethodieken help ik je reflecteren op jouw gedachtepatronen. Zo leer je jouw gevoelens en de daaruit voortvloeiende emoties te herkennen. Je leert te luisteren naar je lichaam en de wijsheid die daarin verscholen ligt.

Als ik je begeleid dan zul je ervaren dat ik sensitief en doortastend ben. En altijd oog houd voor de humor in een situatie, want groeien vraagt om lucht en lichtheid. In de coaching ga ik met jou op zoek naar je persoonlijk uitdaging en coachvraag. Ik help je graag met concrete handvatten verder op jouw weg naar meer zelfinzicht en innerlijke vrijheid.

Heb je vragen als:

  • Hoe bepaal ik welke richting ik op wil?
  • Hoe kan ik dicht bij mezelf blijven?
  • Wat is voor mij belangrijk, zodat ik bewuste keuzes kan maken?
  • Hoe ga ik om met een veeleisende omgeving?
  • Hoe kan ik leren ontspannen en mij goed voelen?

Herken jij je in:

  • Het lukt mij niet om mijn doelen te behalen of om routines te doorbreken.
  • Ik voel dat ik onrustig ben, volgens mij zit ik niet op de juiste weg.
  • Ik voel mij ongelukkig terwijl ik ergens weet dat het ook anders kan.
  • Ik merk dat ik blijf doordenderen terwijl mijn innerlijke stem mij iets probeert te zeggen.

Wil je dit graag veranderen? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik kijk graag met jou naar de mogelijkheden.

debergwegcoaching-life-coaching-1
debergwegcoaching-life-coaching-2
debergwegcoaching-life-coaching-3
debergwegcoaching-life-coaching-4
debergwegcoaching-life-coaching-5